Holland nyelvvizsga

CNaVT - Nemzetközi holland nyelvvizsga

A CNaVT már 50 éve teszteli és tanúsítja a holland nyelvet idegen nyelvként tanuló diákok nyelvtudását. A CNaVT a feladatorientált, szakterület-specifikus vizsgák keretében méri a tanulók holland nyelvtudását, és nemzetközileg elismert bizonyítványt ad. Évente több mint 2000 jelentkező vesz részt a vizsgákon valamivel több mint 40 országban.

Tudnivalók a vizsgáról

A CNaVT 5 féle vizsgát kínál, amelyek három funkcionális szakterületre vannak felosztva: társadalmi, szakmai és oktatási terület. A vizsgakínálat magába foglalja az ERK rendszerével összhangban A2-C1 szintig terjedő nyelvvizsgákat.

Kik állítják össze a vizsgafeladatokat?

Het Centrum voor Taal en Onderwijs (KU Leuven) [Nyelvi és Oktatási Központ] és a Radboud Egyetem munkatársai dolgozzák ki a vizsgafeladatokat a Holland Nyelvunió [Taalunie] nevében.

 

Kiknek ajánljuk?

Azoknak az érdeklődőknek, akik a holland nyelvet idegen nyelvként tanulják, és szeretnék nemzetközileg elismert nyelvvizsgával tanúsítani holland nyelvi ismereteiket.

Vizsgahelyek

CNaVT-vizsgát több mint 40 országban szerveznek, körülbelül 300 egyetemen, népfőiskolán és magánintézményben.

Jelentkezés menete

CNaVT-nyelvvizsgára a https://cnavt.org/https://cnavt.org/ weboldalon az „Administratieve Module CNaVT“-ra kattintva jelentkezhet. Miután létrehozta felhasználói profilját, kiválaszthatja a vizsgát és megadhatja, hogy az Ön régiójában vagy országában hol szeretne vizsgázni. CNaVT-vizsgákat minden évben május 1-15. között szerveznek. Legkésőbb júliusban közzétesszük a nyelvvizsga eredményeket.

Szeretne több információt kapni a debreceni CNaVT-vizsgáról? Kérjük írjon e-mailt dr. Gert Loosennek a következő e-mail címre: gertloosen@gmail.com.

Legutóbbi frissítés: 2023. 02. 22. 09:35