Kiadványaink

DExam mintafeladatok Alapfok (B1)

A DExam mintafeladatok Alapfok (B1) c. elektronikus formában elérhető kiadványunk tartalmazza két szóbeli
és két írásbeli DExam vizsga teljes 
feladatsorát megoldókulccsal és mintamegoldásokkal. A vizsgára készülők
megoldhatják a feladatokat egyrészt interaktív internetes felületünkön, 
másrészt letölthetik azt .pdf formátumban.

A kiadvány e-mailben megrendelhető a DExam Vizsgaközpont ügyfélszolgálatán a címen.

Megjelent: 2019 | Ára: 1500 Ft

 

 

 

 

DExam szóbeli felkészítő könyv Középfok (B2)

A DExam szóbeli felkészítő könyvben megtalálható a középfokú (B2) szóbeli vizsga mindkét részének - Beszédértés és Beszédkészség - minden feladattípusa. A könyv korábbi vizsgázói teljesítmények elemzésével és értékelésével, számos korábbi vizsgafeladat, mintamegoldások és megoldókulcsok közreadásával segíti mind a humánmodult, mind a reálmodult választó vizsgázókat. A kötetben található modulspecifikus szókincsfejlesztő gyakorlatok jó alapot nyújtanak mind a szóbeli, mind az írásbeli vizsga modulfeladataihoz. A CD mellékleten 5 Beszédértés vizsgasor hanganyaga mellett egy Beszédkészség vizsga hangfelvétele is megtalálható.

A DExam szóbeli felkészítő könyv Középfok (B2) megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján, illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.

Megjelent: 2018 | Ára: 4200 Ft.

 

DExam írásbeli felkészítő könyv Középfok (B2)

A DExam írásbeli felkészítő könyvben megtalálható a középfokú (B2) vizsga mindkét részének - Írott szöveg értése és nyelvismeret és Íráskészség minden feladattípusa. A könyv számos korábbi vizsgázói teljesítmény elemzésével és értékelésével, kiegészítő és vizsgafeladatokkal, mintamegoldások és megoldókulcsok közreadásával segíti a vizsgára készülőket.

A DExam írásbeli felkészítő könyv Középfok (B2) megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján, illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.

Megjelent: 2015 | Ára: 3900 Ft

 

 

DExam felkészítő könyv Felsőfok (C1)

A DExam felkészítő könyv Felsőfok (C1) c. kiadványunk elektronikus formában érhető el és egy-egy fejezetben foglalkozik a komplex nyelvvizsga
négy részével: Beszédértés, Beszédkészség, Olvasáskészség és
nyelvismeret és Íráskészség. A könyv számos korábbi vizsgázói teljesítmény elemzésével és
értékelésével, mintamegoldások és megoldókulcsok közreadásával valamint hasznos gyakorlati tanácsokkal segíti a vizsgára készülőket. Minden egyes vizsgarész bemutatása
4-4 DExam vizsgasorral zárul, amelyekkel kipróbálhatók mind a humán, mind a reál tematikájú feladatsorok.
A nyelvtanulók egyrészt megoldhatják a Beszédértés valamint az Olvasáskészség és nyelvismeret feladatokat interaktív internetes felületünkön, másrészt
letölthetik a teljes könyvet .pdf formátumban az mp3 formátumú hanganyaggal együtt.

A kiadvány e-mailben megrendelhető a DExam Vizsgaközpont ügyfélszolgálatán a címen.

Megjelent: 2020 | Ára: 3000 Ft 

DExam mintafeladatok Felsőfok (C1)

A DExam mintafeladatok Felsőfok (C1) c. kiadványunk tartalmazza egy szóbeli és egy írásbeli DExam vizsga teljes humán- és reálmodul feladatsorát CD melléklettel, megoldókulccsal és mintamegoldásokkal.

A kiadvány megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján, illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.

Megjelent: 2011 | Ára: 2500 Ft

 

 

 

 

DExam mintafeladatok Középfok (B2)

A DExam mintafeladatok Középfok (B2) c. kiadványunk tartalmazza egy szóbeli és egy írásbeli DExam vizsga teljes humán- és reálmodul feladatsorát CD melléklettel, megoldókulccsal és mintamegoldásokkal.

A kiadvány megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.

Megjelent: 2008 | Ára: 2000 Ft

Frissítés dátuma: 2020.01.06.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.