„DExam Partnerintézmény” program

2019, május 22 - 09:00
2019. május 15-én útjára indult „DExam Partnerintézmény” program

2020-tól a felsőoktatásba történő felvétel alapfeltétele lesz a legalább B2 szintű általános nyelvi komplex nyelvvizsga bizonyítvány (vagy azzal egyenértékű okirat). Annak érdekében, hogy a Debreceni Egyetem beiskolázási körzetében élő és a továbbtanulást tervező diákok kellő időben és eredményesen felkészülhessenek ezen felvételi követelmény teljesítésére a Debreceni Egyetem Idegennyelvi Központ a szakmai együttműködés lehetőségét ajánlja fel a régió oktatási intézményeinek.

A 2019. május 15-én útjára indult „DExam Partnerintézmény” program célja, hogy a DE Idegennyelvi Központ és a Debreceni Egyetemmel más szakmai területen is együttműködő iskolák és intézmények között hosszú távú, kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolat alakuljon ki. Ennek során a DE Idegennyelvi Központ szakmai tájékoztatást és módszertani segítséget nyújt a sikeres DExam nyelvvizsgára történő felkészítéshez a partner intézmények pedagógusai számára.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.